ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

Ini nk try sertai contest daripada zarashope...saje2..bagus jugak adekan contest ni..walopon aku tahu mmg aku tak akan menang ahaks..saje nk enjoy2..hehehehe

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST!

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST bermula 4/6 ~ 30/6/2009

SYARAT-SYARAT PERADUAN :
1~ follow ZARRA SHOPPE.
-DONE-

2~ add ZARRA SHOPPE di bloglist/blogroll anda.
(penyertaan terbatal jika gagal berbuat demikian!)
--DONE--

3~ review berkenaan ZARASHOPPE di blog anda dengan tajuk ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST (hanya title ini sahaja di terima)
--DONE--

4~
upload gambar anda bersama ayah anda atau suami bersama anak serta
ceritakan momen terindah anda/anak anda bersama ayah/suami anda!
(satu gambar sahaja diterima!)
--DONE--

ini the latest punyer pic..sukaa sb tgh cuti2 wif my family...
tika ni duk d muzium Sabah sana...ini saat terindah kami sb kebetolan tarikh aniversari kami yg ke4..detik ini eriey x bleh lupaa sampai bila2..buat che abe(faizu)..dirimu amat istimewa bagiku..cewwwaaahh!segala pahit manis kehidupan kita.. akan diharungi bersama...dari dulu sampai sekarang dirimu sentiasa menjadi inspirasiku dalam meniti hari2 yg mendatang...walopon dah 10thn kita kenal..kau masih seperti dahulu saat manis bercinta masih lg terasa..heh heh semoga hubungan kita akan berkekalan hingga ke hujung nyawa...amin

5~ tinggalkan link berkenaan contest di entri ini beserta email address
--DONE--

link: http://zarashoppe.blogspot.com/2009/06/zara-shoppe-fathers-day-contest.html

emel:fyzurie@yahoo.com


6~ keputusan pemenang akan di umumkan pada 1/7/2009

p/s: ..dah..beres!!..heh heh

~pasang tv tgk otromen, lps baca harap komen~

5 comments:

ct as said...

cam best jer contest ni..nak try masuk gok la.. ;)

E.L.I.Z.A said...

wah! contest! gud luck ek
eli nk join gok...tggu nk shoot jah ekekke

eriey said...

ct as..jom kite masuk..sila lawat zarashoppe punyer blog deh..sama2 kite memeriahkn contest!!heheheh xdop krejo har har

eriey said...

E.L.I.Z.A..mekaceh..hop menang deh..hahah shoot comey2..kamera eli comey!jeles arr...kekekek

宮保雞丁Alex said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Sekarang terdapat orang dalam talian...time kasih kerana melayari!! hits

Usia Blog Ummie eriey...

Daisypath Friendship tickers